24SevenOffice-logo
Let’s get you up and running with data from 24SevenOffice

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Driftsrapportering
  • Kontantrapportering

Kategori

  • CRM
  • ERP
  • Økonomisystem

24SevenOffice

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles sømløst til 24SevenOffice og eventuelle ekstra regnskaps-, ERP- eller CRM-systemer. BrightAnalytics sentraliserer alle data i ett enkelt verktøy og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å produsere den mest verdifulle innsikten.

Dataene fra 24SevenOffice (og eventuelle tilleggssystemer) transformeres til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen. Dette skaper et visuelt lag på toppen av alle data, og genererer en 360° oversikt over organisasjonen din og dens ytelse . Både økonomiske og operasjonelle KPIer kan nås når som helst og hvor som helst.

Oppdag de ulike rapporteringsmuligheter i BrightAnalytics:

Og mye mer!

Om 24SevenOffice

24SevenOffice er et norsk programvareselskap som gir bedrifter et ERP-system som inkluderer alt fra CRM, økonomi- og regnskapsprogramvare, lønn, prosjektledelse, tidsregistrering og så videre. Den skybaserte ERP-programvaren er basert på moduler og inkluderer ulike prosesser som trengs i mellomstore bedrifter.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobler seg allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«BrightAnalytics er allerede mitt favorittverktøy, og jeg har bare oppdaget toppen av isfjellet. Jeg ser frem til å optimalisere rapportene våre ytterligere.»
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo