Admisol logo
Let’s get you up and running with data from Admisol

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Kontantrapportering

Kategori

  • Økonomisystem

Admisol

Om Admisol

Admisol er en 100 % skybasert nettbasert regnskapsløsning for bedriftseiere og regnskapsførere, som tilbyr alle funksjonene du trenger for å optimalisere regnskapet ditt, samt sette opp en vellykket nettbutikk.

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles sømløst sammen med Admisol og 120 andre systemer, og sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i en enkelt plattform. Dette lar deg kombinere disse figurene i det uendelige for å komme frem til den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Admisol helles inn i klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«BrightAnalytics er allerede mitt favorittverktøy, og jeg har bare oppdaget toppen av isfjellet. Jeg ser frem til å optimalisere rapportene våre ytterligere.»
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo