Cegeka-logo
Let’s get you up and running with data from Cegeka

Moduler

 • Økonomisk rapportering
 • Kontantrapportering
 • Driftsrapportering

Integration Type

 • On-Premise

Cegeka

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform, og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å produsere den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Cegeka transformeres til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen, og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske og operasjonelle rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Cegeka

Cegeka tilbyr ulike ende-til-ende IT-løsninger, tjenester og rådgivning, blant annet ERP-, CRM- og HRM-programvarepakker. BrightAnalytics kobler seg til programvareplattformene så vel som skytjenestene som tilbys av Cegeka.

customer review
Tiden vi pleide å bruke på å lage rapporter er nå klarert for å dykke dypere inn i tallene.
– Dimka Buyse, økonomiansvarlig
Les mer…
logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 250 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

 • Hvem er BrightAnalytics?

  BrightAnalytics er et dynamisk og voksende teknologiselskap. Målet vårt er å hjelpe organisasjoner med å effektivisere ledelsesrapporteringsprosessene sine. Hold deg oppdatert på et forretningsmiljø i endring, og oppnå rask og bærekraftig vekst!

 • Hva er økonomisk rapportering?

  Økonomiske rapporter gir innsikt i selskapets tilstand. I dette tilfellet den økonomiske statusen for å være presis.

 • Hva er ledelsesrapportering?

  Ledelsesrapportering er å samle inn data og visualisere dem på en enkel måte.

 • Er BrightAnalytics en løsning for komplekse virksomheter?

  BrightAnalytics er en løsning for enhver virksomhet: både kompleks eller ikke. Løsningen vokser med selskapet. BrightAnalytics er også perfekt for selskaper med mye kompleksitet, for eksempel flere selskaper, ulike valutaer, konsolidering, osv.