Myob-Logo-Official

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Driftsrapportering
  • Kontantrapportering

Kategori

  • Økonomisystem

Myob

Om Myob

Myob er en bedriftsstyringsplattform som hjelper bedrifter, fra oppstart til bedrifter, med å spare tid samtidig som de jobber så effektivt som mulig. De tilbyr løsninger for flere avdelinger, som Økonomi, Regnskap & Skatt og Ansatte m.m.

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles sømløst sammen med Myob og 150 andre systemer, og sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i en enkelt plattform. Dette lar deg kombinere disse figurene i det uendelige for å komme frem til den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Myob helles inn i klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Excel har hjulpet oss lenge, men vi nådde grensene. Med BrightAnalytics har våre ansatte alle de riktige verktøyene i egne hender.»
– Anke Ulens, Adm. Dir.
Logo Vivaldis Interim