Exact online logo
Let’s get you up and running with data from Exact Online

Moduler

 • Økonomisk rapportering
 • Kontantrapportering

Kategori

 • ERP
 • Økonomisystem

Integration Type

 • Standard API

Exact Online

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer all data i én enkelt plattform og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å få sanntidsinnsikt i økonomien og forretningsytelsen til organisasjonen din.

BrightAnalytics transformerer automatisk dataene fra Exact Online til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter, og lager et visuelt lag på toppen av dataene dine. I BrightAnalytics er alle økonomiske, operasjonelle og kontantrapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og så mye mer!

Om Exact Online

Exact Online automatiserar redovisnings-, ekonomi-, ERP-, HRM- och CRM-processer baserat på en modulär struktur. Programvaruföretaget Exact erbjuder också andra programvaror, både på plats och molnbaserade system.

BrightAnalytics kan också anslutas till dessa system! Oppdag de andre integrasjonene: Exact Globe, Exact Financials, Exact ProAcc og Exact Synergy.

Tecjobz testimonial BrightAnalytics
Selv om vi fortsatt er i en oppdagelsesfase, vet vi allerede at det var mer enn verdt investeringen.
– Davy Derammelaere, Adm. Dir.
Les mer…
logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobler allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

 

 • Hva er ledelsesrapportering?

  Ledelsesrapportering er å samle inn data og visualisere dem på en enkel måte.

 • Hvem er BrightAnalytics?

  BrightAnalytics er et dynamisk og voksende teknologiselskap. Målet vårt er å hjelpe organisasjoner med å effektivisere ledelsesrapporteringsprosessene sine. Hold deg oppdatert på et forretningsmiljø i endring, og oppnå rask og bærekraftig vekst!

 • Er BrightAnalytics en løsning for komplekse virksomheter?

  BrightAnalytics er en løsning for enhver virksomhet: både kompleks eller ikke. Løsningen vokser med selskapet. BrightAnalytics er også perfekt for selskaper med mye kompleksitet, for eksempel flere selskaper, ulike valutaer, konsolidering, osv.

 • Hva er økonomisk rapportering?

  Økonomiske rapporter gir innsikt i selskapets tilstand. I dette tilfellet den økonomiske statusen for å være presis.