Exact Globe-logo
Let’s get you up and running with data from Exact Globe

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Kontantrapportering

Kategori

  • Økonomisystem

Exact Globe

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform, og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å produsere den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Exact Globe omdannes til klare og interaktive dashboards, grafer og målkort på BrightAnalytics-plattformen, og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Exact Globe

Exact Globe er grunnlaget for Exact-programvarepakkene og gir innsikt i økonomiske og administrative prosesser. Med sin modulære struktur er regnskap knyttet til primære forretningsprosesser som logistikk, produksjon, prosjekt- og økonomistyring.

BrightAnalytics kobles til både de lokale pakkene Exact ProAcc og Exact Financials , samt deres skybaserte pakke Exact Online . Plattformen vår sentraliserer all data og gir deg umiddelbar innsikt i tallene dine.

VincentLogistics testimonial BrightAnalytics e1631016474429
Det som umiddelbart skilte seg ut med BrightAnalytics var at det var en veldig visuell og grafisk sterk løsning.
– Caroline Vergotte, økonomisjef
Les mer…
logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!