Rentman-Logo-Official

Moduler

  • Driftsrapportering
  • Økonomisk rapportering

Kategori

  • ERP
  • Økonomisystem

Rentman

Om Rentman

Rentman er et ressursstyrings- og planleggingsverktøy for AV- og eventbransjen. Med denne plattformen kan bedrifter planlegge ressurser, samarbeide om prosjekter, spore beholdningen deres og opprette og sende tilbud.

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles sømløst sammen med Rentman og 150 andre systemer, og sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i en enkelt plattform. Dette lar deg kombinere disse figurene i det uendelige for å komme frem til den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Rentman helles inn i klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Excel har hjulpet oss lenge, men vi nådde grensene. Med BrightAnalytics har våre ansatte alle de riktige verktøyene i egne hender.»
– Anke Ulens, Adm. Dir.
Logo Vivaldis Interim