Exact ProAcc-logo
Let’s get you up and running with data from Exact ProAcc

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Kontantrapportering

Kategori

  • Økonomisystem

Exact ProAcc

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform, og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å produsere den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Exact ProAcc transformeres til klare og interaktive dashboards, grafer og målkort på BrightAnalytics-plattformen, og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske og operasjonelle rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Exact ProAcc

Exact ProAcc er en regnskaps- og kommersiell administrasjonspakke med en modulær struktur som kan kjøres under både MacOS X og Windows.

  • ProAcc Studio Basic: Bokføring med fakturering
  • ProAcc Studio Advanced: Anleggsmidler, analytisk regnskap og budsjettering
  • ProAcc Studio Premium: Ordreadministrasjon med salg, kjøp og lagerstyring, serienummer, sammensatte artikler og priser

BrightAnalytics kobles til alle Exact-programvarepakker, uavhengig av teknologi eller applikasjonstype. Plattformen vår sentraliserer all data og gir deg umiddelbar innsikt i tallene dine. Oppdag de andre Exact-integrasjonene:

BM Engineering testimonial BrightAnalytics
Du føler at dette selskapet legger vekt på kundetilfredshet.
– Jan Leye, administrerende direktør og grunnlegger og Caroline Claeren, kontorsjef
Les mer…
logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobler allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!