Cegid-logo
Let’s get you up and running with data from Cegid

Moduler

  • Økonomisk rapportering

Kategori

  • Økonomisystem

Cegid

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles sømløst sammen med Cegid og ulike regnskaps-, ERP- og CRM-pakker. Dette gjør at BrightAnalytics-plattformen kan sentralisere alle relevante data til en enkelt plattform. Dette lar deg kombinere disse figurene i det uendelige for å komme frem til den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Cegid helles inn i klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen, og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Cegid

Cegid forenkler fakturering, og sparer deg for tid i den daglige ledelsen av virksomheten din. Programvaren gir en løsning for enkelt å administrere fakturaer og betalinger online.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«BrightAnalytics er allerede mitt favorittverktøy, og jeg har bare oppdaget toppen av isfjellet. Jeg ser frem til å optimalisere rapportene våre ytterligere.»
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo