Access-logo
Let’s get you up and running with data from Access

Moduler

  • Driftsrapportering

Kategori

  • ERP

Access

Om Microsoft Access

Microsoft Access er en databaseapplikasjon utviklet av Microsoft Office. Access tilbyr et grafisk grensesnitt som lar deg enkelt sette opp en database.

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles sømløst til Microsoft Access og eventuelle ekstra regnskaps-, ERP- eller CRM-systemer. BrightAnalytics sentraliserer alle data i ett enkelt verktøy og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å produsere den mest verdifulle innsikten.

Dataene fra Microsoft Access (og eventuelle tilleggssystemer) transformeres til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen. Dette skaper et visuelt lag på toppen av alle data, og genererer en 360° oversikt over organisasjonen din og dens ytelse . Både økonomiske og operasjonelle KPIer kan nås når som helst og hvor som helst.

Oppdag de ulike rapporteringsmuligheter i BrightAnalytics:

Og mye mer!

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobler seg allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Det faktum at BrightAnalytics kan koble til praktisk talt hvilken som helst regnskapspakke, var en ekstra bonus for oss.»
– Tom Bolsens, økonomiansvarlig
Van Wellen Group-logoen