Netika-logo
Let’s get you up and running with data from NETiKA

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Driftsrapportering

Kategori

  • Økonomisystem

NETiKA

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer all data i én enkelt plattform og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å få sanntidsinnsikt i økonomien og forretningsytelsen til organisasjonen din.

BrightAnalytics transformerer automatisk dataene fra NETiKA til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter, og lager et visuelt lag på toppen av dataene dine .

Plug & play-aspektet til BrightAnalytics-plattformen lar deg også enkelt lage disse rapportene og dashboardene selv, uten innblanding fra spesialister eller konsulenter. Å gjøre endringer i strukturer, kartlegginger, dashboards, brukertilganger osv. kan enkelt håndteres av deg selv.

I BrightAnalytics er alle rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om NETiKA

NETiKA er aktiv innen programvareutvikling og integrasjon, samt innen IT-tjenester. Konsernet er spesialisert på programvareløsninger for; eiendomsforvaltning, ledelse for markeds- og kommunikasjonskonsulentbyråer, digitalisering av sjekklister, facility management og hybrid/elektrisk flåtestyring.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Den store fordelen er at de kan koble til mange systemer veldig raskt. Vi jobber med to helt forskjellige pakker, en skybasert og en lokal pakke, og likevel klarer BrightAnalytics å fange opp all informasjon i én visning.»
– Thomas De Moore, finanskontrollør
Alides logo