Let’s get you up and running with data from Centric FINACC

Moduler

  • Økonomisk rapportering

Kategori

  • Økonomisystem

Centric FINACC

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles sømløst sammen med Centric FINACC og ulike regnskaps-, ERP- og CRM-pakker. Dette gjør at BrightAnalytics-plattformen kan sentralisere alle relevante data til en enkelt plattform. Dette lar deg kombinere disse figurene i det uendelige for å komme frem til den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Centric FINACC helles inn i klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen, og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Centric FINACC

Centric FINACC er en finansiell programvare som setter opp administrasjonen din, administrerer kreditorer og debitorer og overvåker fordringer og gjeld til din bedrift. Denne finanspakken fokuserer først og fremst på byggebransjen, Centric forstår de bransjespesifikke særegenhetene knyttet til denne sektoren.

customer review
Tiden vi pleide å bruke på å lage rapporter er nå klarert for å dykke dypere inn i tallene.
– Dimka Buyse, økonomiansvarlig
Les mer…
logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobler til flere og 150 applikasjoner, og skaper stadig flere! Fant din kobling ikke? La oss vite og vi gjør et godt arbeid!