Deltek Maconomy
Let’s get you up and running with data from Deltek Maconomy

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Driftsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Økonomisystem

Deltek Maconomy

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform, og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å produsere den mest inkluderende innsikten.

BrightAnalytics kobler til Deltek Maconomy og sentraliserer alle dine økonomiske og operasjonelle data. De intuitive og visuelt kraftige dashbordene gir umiddelbar innsikt i virksomhetens tilstand og automatiserer ledelsesrapporteringen. Du får en 360° oversikt over hele organisasjonen , slik at du alltid kan holde fingeren på pulsen og ta raske og velbegrunnede strategiske beslutninger.

I BrightAnalytics er alle økonomiske rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Deltek Maconomy

Deltek Maconomy er en prosjektbasert Enterprise Resource Planning (ERP)-løsning bygget spesifikt for de spesifikke behovene til profesjonelle tjenestefirmaer.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«BrightAnalytics er allerede mitt favorittverktøy, og jeg har bare oppdaget toppen av isfjellet. Jeg ser frem til å optimalisere rapportene våre ytterligere.»
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo