Easi logo
Let’s get you up and running with data from EASI

Moduler

  • Økonomisk rapportering

Kategori

  • Økonomisystem

EASI

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform, og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å produsere den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra EASI transformeres til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen, og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om EASI

EASI er en utgiver av bedriftsprogramvare og -apper, håndterer programvare- og mobilapputviklingsprosjekter, og leverer IT-infrastruktur og sikkerhetsløsninger og -tjenester både på stedet og i skyen. Sky-, sikkerhets- og programvareleverandøren tilbyr blant annet avanserte administrasjonsapplikasjoner og profesjonelle sky- og sikkerhetsløsninger.

Oppdag vår spesifikke integrasjon med EASI Adfinity også!

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Det faktum at BrightAnalytics kan koble til praktisk talt hvilken som helst regnskapspakke, var en ekstra bonus for oss.»
– Tom Bolsens, økonomiansvarlig
Van Wellen Group-logoen