GeoDynamics_logo
Let’s get you up and running with data from Geodynamics

Moduler

 • Økonomisk rapportering
 • Driftsrapportering

Kategori

 • ERP
 • Økonomisystem
 • Økonomisystem

Geodynamics

Integrasjonen

BrightAnalytics kobler til GeoDynamics og sentraliserer alle dataene dine, og kombinerer på en smart måte økonomiske og operasjonelle data for å gi kontekst.

Bring blant annet tidsytelsen i forhold til økonomiske tall for prosjekter inn i oversiktlige dashboards til BrightAnalytics. Ledelsesrapporter genereres automatisk og gir deg mer tid til å tolke dine økonomiske og operasjonelle data.

Alle økonomiske og operasjonelle rapporter er umiddelbart tilgjengelige i BrightAnalytics:

Og mye mer!

Om GeoDynamics

GeoDynamics er markedsleder innen mobil tidsregistrering. Takket være GeoDynamics sine innovative løsninger kan ansatte rapportere timene sine digitalt fra hvor som helst. Så si farvel til papirlønnsslipper og nyt rask lønns- eller sanntidsinformasjon som perfekt kan integreres i ERP- eller CRM-systemer.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobler allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

“Forbindelsen mellom BrightAnalytics og GeoDyanmics gjør at vi kan utføre prosjektberegningen vår ned til minste detalj.”
– Bieke Labeeuw, økonomisjef
Isocab Construct_logo
 • Hva er BrightAnalytics?

  BrightAnalytics er den mest intuitive, pålitelige og raske ledelsesrapporteringsplattformen som dekker alle behov for ledelsesrapportering og konsolidering.

 • Hvilke rapporteringsmoduler tilbyr BrightAnalytics?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Hvordan kobler jeg BrightAnalytics til pakken min?

  Med BrightSync kan vi koble oss til mer enn 280 datakilder. En av de største USPene ved løsningen er muligheten til å koble til alle systemer.

 • Hva om det ikke er noen kobling til pakken min?

  Hos BrightAnalytics har vi et team som er dedikert til å bygge koblinger. Så hvis det ikke er noen kobling ennå, er vi sikre på at vi kan lage en.