BoCount Dynamics-logo
Let’s get you up and running with data from BoCount Dynamics

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Kontantrapportering

Kategori

  • Økonomisystem

BoCount Dynamics

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform, og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å produsere den mest inkluderende innsikten. I tillegg tilbyr BrightAnalytics en 360° oversikt over hele organisasjonen ved å koble til en rekke regnskaps-, ERP- og CRM-systemer.

Dataene fra BoCount Dynamics omdannes til klare og interaktive dashboards, grafer og målkort på BrightAnalytics-plattformen, og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om BoCount Dynamics

BoCount Dynamics er en Microsoft-programvare for regnskapsfirmaer og deres kunder. Denne regnskapsprogramvaren fokuserer på både økonomi- og kontorstyring, og tar også en nærmere titt på ERP-funksjonalitet.

I tillegg kobles BrightAnalytics også til Microsoft Dynamics Navision , Microsoft Dynamics AX , Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations og Microsoft Dynamics 365 Business Central .

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Og fordi verktøyet kobles direkte til vår regnskapspakke via en automatisk synkronisering, vet vi at tallene alltid er nøyaktige.»
– Ralph Van Tongelen, økonomisjef
November Five-logo