BoCount Dynamics-logo
Let’s get you up and running with data from BoCount Dynamics

Moduler

 • Økonomisk rapportering
 • Kontantrapportering

Integration Type

 • Standard API

BoCount Dynamics

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform, og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å produsere den mest inkluderende innsikten. I tillegg tilbyr BrightAnalytics en 360° oversikt over hele organisasjonen ved å koble til en rekke regnskaps-, ERP- og CRM-systemer.

Dataene fra BoCount Dynamics omdannes til klare og interaktive dashboards, grafer og målkort på BrightAnalytics-plattformen, og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om BoCount Dynamics

BoCount Dynamics er en Microsoft-programvare for regnskapsfirmaer og deres kunder. Denne regnskapsprogramvaren fokuserer på både økonomi- og kontorstyring, og tar også en nærmere titt på ERP-funksjonalitet.

I tillegg kobles BrightAnalytics også til Microsoft Dynamics Navision , Microsoft Dynamics AX , Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations og Microsoft Dynamics 365 Business Central .

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 250 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Og fordi verktøyet kobles direkte til vår regnskapspakke via en automatisk synkronisering, vet vi at tallene alltid er nøyaktige.»
– Ralph Van Tongelen, økonomisjef
November Five-logo
 • Hvem er BrightAnalytics?

  BrightAnalytics er en ung og ambisiøs oppskalering. Vårt mål er å hjelpe så mange bedrifter som mulig å få fart i virksomheten takket være klar innsikt i bedriftsresultatene. For å gjøre dette automatiserer vi de komplekse rapporteringsprosessene for dine økonomiske, operative og kontant-tall. Slik vet du alltid hva status er og kan vokse raskere, men på en kontrollert måte.

 • Hva er økonomisk rapportering?

  Økonomiske rapporter gir innsikt i selskapets tilstand. I dette tilfellet den økonomiske statusen for å være presis.

 • Hva er ledelsesrapportering?

  Ledelsesrapportering er å samle inn data og visualisere dem på en enkel måte.

 • Er BrightAnalytics en løsning for komplekse virksomheter?

  BrightAnalytics er en løsning for enhver virksomhet: både kompleks eller ikke. Løsningen vokser med selskapet. BrightAnalytics er også perfekt for selskaper med mye kompleksitet, for eksempel flere selskaper, ulike valutaer, konsolidering, osv.