Bexio-Logo-Official

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Driftsrapportering

Kategori

  • CRM
  • Økonomisystem

Bexio

Om Bexio

Bexio er en forretningsprogramvare som hjelper bedrifter med deres administrasjon og tilbyr en hel rekke fordeler, for eksempel et e-bankgrensesnitt, raskt opprettede fakturaer med automatiske påminnelser og intuitiv kontakthåndtering etc.

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles sømløst sammen med Bexio og 150 andre systemer, og sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i en enkelt plattform. Dette lar deg kombinere disse figurene i det uendelige for å komme frem til den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Bexio helles inn i klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Excel har hjulpet oss lenge, men vi nådde grensene. Med BrightAnalytics har våre ansatte alle de riktige verktøyene i egne hender.»
– Anke Ulens, Adm. Dir.
Logo Vivaldis Interim