EuroFib_logo
Let’s get you up and running with data from EuroFib

Moduler

  • Økonomisk rapportering

Kategori

  • Økonomisystem

EuroFib

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles sømløst sammen med EuroFib og mange andre regnskaps-, ERP- og CRM-systemer. Plattformen sentraliserer enkelt all data du trenger i én enkelt plattform. Dette lar deg kombinere disse figurene uendelig for å komme frem til den mest verdifulle innsikten.

Dataene fra EuroFib kan transformeres til klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen, og gir deg en fullstendig oversikt over dine økonomiske resultater . I BrightAnalytics er alle dine økonomiske rapporter umiddelbart tilgjengelige, og gir deg sanntidsinnsikt :

Og mange flere!

Om EuroFib

EuroFib er en regnskapsprogramvare for Windows som kan brukes av selskaper i alle størrelser. Programvaren kombinerer interne og eksterne faktureringsprosesser, og tilpasser disse til bedriftens behov. EuroFib utmerker seg også først og fremst gjennom sine individuelle muligheter, siden den er maskinvare- og databaseuavhengig.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Det faktum at BrightAnalytics kan koble til praktisk talt hvilken som helst regnskapspakke, var en ekstra bonus for oss.»
– Tom Bolsens, økonomiansvarlig
Van Wellen Group-logoen