Visma Administration logo
Let’s get you up and running with data from Visma Administration

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Driftsrapportering

Kategori

  • Økonomisystem

Visma Administration

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform, og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å produsere den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Visma Administration omdannes til tydelige og interaktive dashboards, grafer og målkort, og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske og operasjonelle rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Visma og Visma Administration

Visma Administration tilbyr regnskapsprogramvare for små svenske bedrifter. Regnskapspakken effektiviserer prosessen fra tilbud til levering og tillater enkel håndtering av tilbud, bestillinger, fakturaer og leveranser. Ved å gjøre det kan du justere innkjøpspriser og salgspriser i bulk og laste dem inn i programmet.

Visma har flere programvareløsninger som BrightAnalytics så vel som kobler seg feilfritt med, uavhengig av teknologi eller type applikasjon! Oppdag integrasjonene våre her:

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«BrightAnalytics er allerede mitt favorittverktøy, og jeg har bare oppdaget toppen av isfjellet. Jeg ser frem til å optimalisere rapportene våre ytterligere.»
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo