Visma E-conomic logo
Let’s get you up and running with data from Visma e-conomic

Moduler

  • Økonomisk rapportering

Kategori

  • Økonomisystem

Visma e-conomic

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles feilfritt sammen med Visma e-conomic og 120 andre systemer, og sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i en enkelt plattform. Dette lar deg kombinere disse figurene i det uendelige for å komme frem til den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Visma e-conomic helles inn i klare og interaktive dashboards, grafer og målkort på BrightAnalytics-plattformen og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Over Visma en Visma e-conomic

Visma e-conomic er et regnskapsprogram for danske bedrifter. I e-conomic er det flere funksjoner som letter regnskapsarbeidet; gratis elektronisk fakturering, oversiktlig oversikt over forfall og økonomi, enkel mva-rapportering og mye mer!

BrightAnalytics gjør tilkoblinger med forskjellige Visma-programvareløsninger, ukjent teknologi av typen applikasjon. BrightAnalytics-plattformen sentraliserer alle data og gir sanntidsinnsyn i driftsytelser.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«BrightAnalytics er allerede mitt favorittverktøy, og jeg har bare oppdaget toppen av isfjellet. Jeg ser frem til å optimalisere rapportene våre ytterligere.»
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo