Visma.net logo
Let’s get you up and running with data from Visma.net

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Driftsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Økonomisystem

Visma.net

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform, og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å produsere den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Visma.net omdannes til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen, som forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske og operasjonelle rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Visma og Visma.net

Skyplattformen Visma.net tilbyr smarte verktøy som automatiserer og kobler sammen forretningsprosessene dine. Plattformen dekker økonomiadministrasjon, lagerstyring, prosjektkontroll og HRM.

BrightAnalytics kobler til ulike Visma-programvareløsninger, uavhengig av teknologi eller applikasjonstype. BrightAnalytics-plattformen sentraliserer all data og gir sanntidsinnsikt i virksomhetens ytelse. Oppdag de andre Visma-integrasjonene:

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobler allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«BrightAnalytics er allerede mitt favorittverktøy, og jeg har bare oppdaget toppen av isfjellet. Jeg ser frem til å optimalisere rapportene våre ytterligere.»
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo