Wolters Kluwer EVA online logo
Let’s get you up and running with data from EVA online

Moduler

  • Økonomisk rapportering

Kategori

  • Økonomisystem

EVA online

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles sømløst sammen med EVA online og 120 andre systemer, og sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i en enkelt plattform. Dette lar deg kombinere disse figurene i det uendelige for å komme frem til den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Visma Business transformeres til klare og interaktive dashboards, diagrammer og målkort på BrightAnalytics-plattformen, og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Koble alle pakkene dine med BrightAnalytics, enten det er regnskaps-, ERP- eller CRM-pakker, og få en 360° visning av organisasjonen din med ett klikk på en knapp.

Om EVA Online og Wolters Kluwer

EVA Online er en omfattende regnskapspakke som lar SMBer administrere alle aspekter av moderne regnskap. Data er tilgjengelig fra forskjellige lokasjoner som forenkler samarbeidet med din regnskapsfører, du jobber helt i skyen.

  • Rask behandling av regnskapsdokumenter
  • Elektronisk momserklæring
  • Automatisk behandling av elektroniske betalinger
  • Integrert faktureringsløsning
  • Kraftige analyseverktøy og dashbord

Wolters Kluwer software and consultancy er en leverandør av profesjonell informasjon, programvareløsninger og tjenester for ulike disipliner som leger, sykepleiere, regnskapsførere, advokater og bransjer innenfor områdene skatt og regnskap, finans, revisjon, risiko, compliance og regulering. BrightAnalytics kobles også til andre pakker fra Wolters Kluwer:

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!