Let’s get you up and running with data from Kluwer Top Account

Moduler

  • Økonomisk rapportering

Kategori

  • Økonomisystem

Kluwer Top Account

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform, og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å produsere den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Kluwer Top Account blir forvandlet til klare og interaktive instrumentbord, grafer og målkort på BrightAnalytics-plattformen, og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Kluwer Top Account og Wolters Kluwer

Wolters Kluwer bestemte seg for å stoppe videreutviklingen av Kluwer Top Account . Dette betyr at det ikke blir lagt til flere nye funksjoner i den eksisterende pakken. Niettemin er BrightAnalytics alltid koblet til din bokholder-, ERP- og CRM-pakke. Dette er også tilfellet med Kluwer Top Account. Kluwer Adsolut foreslås som et alternativ.

Wolters Kluwer software and consultancy er en leverandør av profesjonell informasjon, programvareløsninger og tjenester for ulike disipliner som leger, sykepleiere, regnskapsførere, advokater og bransjer innenfor områdene skatt og regnskap, finans, revisjon, risiko, compliance og regulering. BrightAnalytics kobles til en rekke Wolter Kluwer-pakker:

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!