Wolters Kluwer Briljant-logo
Let’s get you up and running with data from Kluwer Briljant

Moduler

  • Økonomisk rapportering

Kategori

  • Økonomisystem

Kluwer Briljant

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles feilfritt sammen med Kluwer Briljant og 120 andre systemer, og sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i en enkelt plattform. Dette lar deg kombinere disse figurene i det uendelige for å komme frem til den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Kluwer Briljant helles inn i klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen, og forteller den sanne historien bak tallene. Alle dine økonomiske og operasjonelle rapporter er umiddelbart tilgjengelige i BrightAnalytics:

Og mye mer!

Om Kluwer Briljant og Wolters Kluwer

Kluwer Briljant Account er en komplett regnskapsløsning for SMB og regnskapsførere. Behandle fakturaer og kontoutskrifter, utarbeide mva-meldinger, administrere avskrivninger og lage innsiktsfulle rapporter.

Wolters Kluwer software and consultancy er en leverandør av profesjonell informasjon, programvareløsninger og tjenester for ulike fagområder som leger, sykepleiere, regnskapsførere, advokater og sektorer innen skatt & regnskap, finans, revisjon, risiko, compliance og regulering. BrightAnalytics kobles også til andre pakker fra Wolters Kluwer:

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!