Intelliplan-logo
Let’s get you up and running with data from Intelliplan

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Driftsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Økonomisystem

Intelliplan

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform, og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å produsere den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Intelliplan transformeres til klare og interaktive dashboards, grafer og målkort på BrightAnalytics-plattformen, og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske og operasjonelle rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Intelliplan

Intelliplan er en nordisk markedsleder innen forretningssystemer for HR- og bemanningsselskaper, og tilbyr løsninger for salg, rekruttering, bemanning og økonomi. Programvaren sikrer korrekte fakturaer og lønn uten mye unødvendig administrasjon.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«BrightAnalytics er allerede mitt favorittverktøy, og jeg har bare oppdaget toppen av isfjellet. Jeg ser frem til å optimalisere rapportene våre ytterligere.»
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo