NetSuite-logo
Let’s get you up and running with data from NetSuite

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Driftsrapportering
  • Kontantrapportering

Kategori

  • CRM
  • ERP
  • Økonomisystem

NetSuite

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer all data i én enkelt plattform og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å få sanntidsinnsikt i økonomien og forretningsytelsen til organisasjonen din.

BrightAnalytics transformerer automatisk dataene fra NetSuite til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter, og lager et visuelt lag på toppen av dataene dine .

Plug & play-aspektet til BrightAnalytics-plattformen lar deg også enkelt lage disse rapportene og dashboardene selv, uten innblanding fra spesialister eller konsulenter. Å gjøre endringer i strukturer, kartlegginger, dashboards, brukertilganger osv. kan enkelt håndteres av deg selv.

I BrightAnalytics er alle økonomiske, operasjonelle og kontantrapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om NetSuite

NetSuite er en komplett pakke med skybaserte bedriftsressursplanleggingsapplikasjoner for å drive virksomheter mer effektivt og akselerere veksten. Det amerikanske cloud computing-selskapet tilbyr løsninger innen ulike områder og bransjer. Løsningsfeltene inkluderer, men er ikke begrenset til, Professional Services Automation, Human Resource Management, Customer Resource Management, Global Business Management og Accounting.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«BrightAnalytics er allerede mitt favorittverktøy, og jeg har bare oppdaget toppen av isfjellet. Jeg ser frem til å optimalisere rapportene våre ytterligere.»
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo