Popsy-logo
Let’s get you up and running with data from Popsy

Moduler

  • Økonomisk rapportering

Kategori

  • Økonomisystem

Popsy

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer all data i én enkelt plattform og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å få sanntidsinnsikt i organisasjonens økonomi og forretningsresultater.

BrightAnalytics transformerer automatisk dataene fra Popsy og ethvert regnskaps-, ERP- eller CRM-system til klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter, og skaper et visuelt lag på toppen av dataene dine .

I BrightAnalytics er alle økonomiske rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mange flere!

Om Popsy

Popsy tilbyr komplett og integrert regnskap både lokalt og i skyen. Denne programvareløsningen inneholder en modulær struktur hvor du kan velge mellom ulike funksjoner som dokumentskanning, avskrivninger, kommersiell styring og årsregnskap.

BrightAnalytics kobler til Popsy, Popsy Active og Popsy Clairfield og trekker inn all data, slik at all data og forretningsinformasjon er sentralisert på ett sted. På denne måten har du alle KPIer og tall for hånden, og kan raskt forutse og ta beslutninger basert på data.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Det faktum at BrightAnalytics kan koble til praktisk talt hvilken som helst regnskapspakke, var en ekstra bonus for oss.»
– Tom Bolsens, økonomiansvarlig
Van Wellen Group-logoen