SAP-BBD-Logo-Official
Let’s get you up and running with data from SAP Business ByDesign

Moduler

 • Økonomisk rapportering
 • Driftsrapportering

Kategori

 • ERP
 • Økonomisystem

Integration Type

 • Custom API

SAP Business ByDesign

Om SAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign er et enkelt sky-ERP-system fokusert på mellomstore bedrifter. Verktøyet hjelper bedrifter å vokse ved å støtte dem når det gjelder salg, økonomi, innkjøp og produktstyring. Sanntidsanalysene som er inkludert i systemet, bidrar til å forbedre effektiviteten og fortjenesten.

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles sømløst sammen med SAP Business ByDesign og 250 andre systemer, og sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform. Dette lar deg kombinere disse figurene i det uendelige for å komme frem til den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra SAP Business ByDesign helles inn i klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 250 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

“Excel har hjulpet oss lenge, men vi nådde grensene. Med BrightAnalytics har våre ansatte alle de riktige verktøyene i egne hender.”
– Anke Ulens, Adm. Dir.
Logo Vivaldis Interim
 • Hva er ledelsesrapportering?

  Ledelsesrapportering er å samle inn data og visualisere dem på en enkel måte.

 • Hvem er BrightAnalytics?

  BrightAnalytics er et dynamisk og voksende teknologiselskap. Målet vårt er å hjelpe organisasjoner med å effektivisere ledelsesrapporteringsprosessene sine. Hold deg oppdatert på et forretningsmiljø i endring, og oppnå rask og bærekraftig vekst!

 • Er BrightAnalytics en løsning for komplekse virksomheter?

  BrightAnalytics er en løsning for enhver virksomhet: både kompleks eller ikke. Løsningen vokser med selskapet. BrightAnalytics er også perfekt for selskaper med mye kompleksitet, for eksempel flere selskaper, ulike valutaer, konsolidering, osv.

 • Hva er økonomisk rapportering?

  Økonomiske rapporter gir innsikt i selskapets tilstand. I dette tilfellet den økonomiske statusen for å være presis.