Ramasoft_logo
Let’s get you up and running with data from Ramasoft

Moduler

  • Driftsrapportering

Kategori

  • ERP

Ramasoft

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer all data i én enkelt plattform og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å få sanntidsinnsikt i organisasjonens økonomi og forretningsresultater.

BrightAnalytics transformerer automatisk dataene fra Ramasoft og ethvert regnskaps-, ERP- eller CRM-system til klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter, og skaper et visuelt lag på toppen av dataene dine .

Dette gir deg en fullstendig 360° oversikt over organisasjonens ytelse, både økonomiske og operasjonelle KPIer kan nås når som helst og hvor som helst.

I BrightAnalytics er alle økonomiske og operasjonelle rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Ramasoft

Ramasoft er en programvare for utvendig snekkerarbeid og tilbyr løsninger for produksjon og salg av vinduer og dører. ERP-programvaren inkluderer en 3D-visualisering av konstruksjoner, generering av seksjoner (både vertikale og horisontale), og Uw-verdiberegninger av komplette konstruksjoner som leverer detaljerte rapporter per konstruksjon.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobler seg allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Den store fordelen er at de kan koble til mange systemer veldig raskt. Vi jobber med to helt forskjellige pakker, en skybasert og en lokal pakke, og likevel klarer BrightAnalytics å fange opp all informasjon i én visning.»
– Thomas De Moore, finanskontrollør
Alides logo