ABS Laundry Business Solutions-logo
Let’s get you up and running with data from ABS Laundry Business Solutions

Moduler

  • Driftsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Økonomisystem

ABS Laundry Business Solutions

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles sømløst sammen med ABS Laundry Business Solutions og 150 andre systemer, og sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform. Dette lar deg kombinere disse figurene uendelig for å komme frem til den mest verdifulle innsikten.

De mange integrasjonene lar BrightAnalytics lage et visuelt lag på toppen av alle dataene, og gir en 360° oversikt over hele organisasjonen .

BrightAnalytics transformerer automatisk dataene fra ABS Laundry Business Solutions til klare og kraftige dashboards, grafer og rapporter . I BrightAnalytics er alle økonomiske og operasjonelle rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om ABS Laundry Business Solutions

ABS Laundry Business Solutions er en programvarepakke rettet mot tekstilutleiefirmaer. Dette ERP-systemet tilbyr både kontrakts- og logistikkløsninger, basert på en modulær struktur og skreddersydd for hver enkelt bedrift.

Du kan velge mellom ulike moduler som kontroll og styring av lin, skanning og lokalisering av plagg, ressursplanlegging og håndtering av steril og ikke-steril ELLER-emballasje.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobler seg allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«BrightAnalytics er allerede mitt favorittverktøy, og jeg har bare oppdaget toppen av isfjellet. Jeg ser frem til å optimalisere rapportene våre ytterligere.»
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo