SAP ERP-logo
Let’s get you up and running with data from SAP ERP

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Driftsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Økonomisystem

SAP ERP

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles sømløst til SAP ERP og 120+ andre systemer og programvare. Dette gjør at BrightAnalytics kan sentralisere alle økonomiske og operasjonelle data på én enkelt plattform. De intuitive og visuelt sterke dashbordene genereres automatisk og gir umiddelbar innsikt i bedriftens ytelse.

I BrightAnalytics er alle økonomiske og operasjonelle rapporter umiddelbart tilgjengelige:

En mye mer!

Om SAP ERP 6.0 og SAP

SAP ERP 6.0 er en integrert ERP-programvare rettet mot mellomstore og store organisasjoner for alle bransjer og sektorer. Programvaren kartlegger alle forretningsprosesser i en organisasjon, som produksjon, HR, salg og så videre.

SAP er opprinnelig et tysk selskap, og er markedsleder innen ERP-programvare, og hjelper bedrifter i alle størrelser i ulike bransjer. BrightAnalytics kobler til ulike SAP-pakker, inkludert SAP ERP 6.0 både med og uten BSEG. Andre SAP-integrasjoner:

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Det faktum at BrightAnalytics kan koble til praktisk talt hvilken som helst regnskapspakke, var en ekstra bonus for oss.»
– Tom Bolsens, økonomiansvarlig
Van Wellen Group-logoen