Sage 50cloud_logo
Let’s get you up and running with data from Sage 50cloud

Moduler

  • Økonomisk rapportering

Kategori

  • Økonomisystem

Sage 50cloud

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform, og lar deg uendelig kombinere disse tallene for å produsere den mest verdifulle innsikten. Sentraliseringen av dataene dine sørger også for at du til enhver tid har en 360° oversikt over organisasjonen din.

Dataene fra Sage 50cloud transformeres til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen. Alle økonomiske og operasjonelle rapporter genereres automatisk og er umiddelbart tilgjengelige:

Og mange flere rapporteringsalternativer!

Om Sage 50cloud og Sage Group

Sage 50cloud er tidligere kjent som Sage ContaPlus , en regnskapsprogramvareløsning for små bedrifter som tilbys av Sage i Spania. Sage 50cloud er den naturlige utviklingen av Sage ContaPlus og tilbyr et sett med regnskaps- og lønnsprodukter utviklet av Sage Group, rettet mot små og mellomstore bedrifter.

The Sage Group er et britisk børsnotert programvareselskap som fokuserer på regnskaps-, lønns- og betalingssystemer som støtter gründernes ambisjoner. BrightAnalytics kobles til forskjellige Sage-pakker:

«Dataene visualiseres i oversiktlige kontantstrømrapporter, og gir både ledelse og aksjonærer en kontinuerlig innsikt i selskapets økonomiske resultater.»
– Philippe Van Den Bossche, CFO Services Manager (VGD)
House of Talents logo
logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!