Sage X3-logo
Let’s get you up and running with data from Sage X3

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Driftsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Økonomisystem

Sage X3

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform, og lar deg uendelig kombinere disse tallene for å produsere den mest verdifulle innsikten. Sentraliseringen av dataene dine sørger også for at du til enhver tid har en 360° oversikt over organisasjonen din.

Dataene fra Sage X3 transformeres til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen. Alle økonomiske og operasjonelle rapporter genereres automatisk og er umiddelbart tilgjengelige:

Og mange flere rapporteringsalternativer!

Om Sage X3 og Sage Group

Sage X3 er et ERP-produkt for etablerte virksomheter. Produktfunksjonene inneholder, men er ikke begrenset til, økonomistyring, forsyningskjedestyring og produksjonsstyring.

Sage Group er et britisk børsnotert programvareselskap som fokuserer på regnskap, lønn og betalingssystemer som støtter ambisjonene til gründere. BrightAnalytics kobles til en rekke Sage-pakker:

«BrightAnalytics er allerede mitt favorittverktøy, og jeg har bare oppdaget toppen av isfjellet. Jeg ser frem til å optimalisere rapportene våre ytterligere.»
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo
logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!