Sage Intacct_logo
Let’s get you up and running with data from Sage Intacct

Moduler

  • Økonomisk rapportering

Kategori

  • Økonomisystem

Sage Intacct

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform, og lar deg uendelig kombinere disse tallene for å produsere den mest verdifulle innsikten. Sentraliseringen av dataene dine sørger også for at du til enhver tid har en 360° oversikt over organisasjonen din.

Dataene fra Sage Intacct transformeres til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen. Alle økonomiske og operasjonelle rapporter genereres automatisk og er umiddelbart tilgjengelige:

Og mange flere rapporteringsmuligheter!

Om Sage Intacct og Sage Group

Sage Intacct er en leverandør av skybasert programvare for økonomistyring og regnskap for selskaper av alle størrelser.

The Sage Group er et britisk børsnotert programvareselskap som fokuserer på regnskaps-, lønns- og betalingssystemer som støtter gründernes ambisjoner. BrightAnalytics kobles til forskjellige Sage-pakker:

«Dataene visualiseres i oversiktlige kontantstrømrapporter, og gir både ledelse og aksjonærer en kontinuerlig innsikt i selskapets økonomiske resultater.»
– Philippe Van Den Bossche, CFO Services Manager (VGD)
House of Talents logo
logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!