Sage 100-logo
Let’s get you up and running with data from Sage 100

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Driftsrapportering

Kategori

  • ERP
  • Økonomisystem

Sage 100

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform, og lar deg uendelig kombinere disse tallene for å produsere den mest verdifulle innsikten. Sentraliseringen av dataene dine sørger også for at du til enhver tid har en 360° oversikt over organisasjonen din.

Dataene fra Sage 100 transformeres til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen. Alle økonomiske og operasjonelle rapporter genereres automatisk og er umiddelbart tilgjengelige:

Og mange flere rapporteringsalternativer!

Om Sage 100 og Sage Group

Sage 100 er en komplett ERP-plattform for små og mellomstore bedrifter med 1 til 100 ansatte. Systemet kartlegger hele den kommersielle kjeden av små og mellomstore bedrifter, fra tilbud til fakturering, levering, lager og kontroll.

Sage Group er et britisk børsnotert programvareselskap som fokuserer på regnskap, lønn og betalingssystemer som støtter ambisjonene til gründere. BrightAnalytics kobles til forskjellige Sage-pakker:

«Det faktum at BrightAnalytics kan koble til praktisk talt hvilken som helst regnskapspakke, var en ekstra bonus for oss.»
– Tom Bolsens, økonomiansvarlig
Van Wellen Group-logoen
logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!