Planacy og BrightAnalytics Inngå et strategisk partnerskap

“BrightAnalytics har utviklet et system som imponerer både meg og markedet…”, sier Jimmy Stenqvist Evegård, CEO i Planacy.

For å styrke sine respektive kundetilbud inngår Planacy og BrightAnalytics et strategisk partnerskap. Sammen utfyller de hverandres plattformer og tilbyr to sømløst integrerte programvarer: BrightAnalytics tilbyr en intuitiv plattform for konsolidert finansiell rapportering og ledelsesrapportering, og Planacy en for datadrevet økonomisk planlegging.

“Vi er glade for å samarbeide med Planacy for å hjelpe kundene våre med mer komplekse budsjetteringsbehov gjennom en sømløs toveissynkroniseringsintegrasjon” sier Lode Bogaert, medgründer av BrightAnalytics.

Planacy har vokst betydelig de siste årene, og har etablert seg som det skandinaviske markedets ledende plattform for datadrevet budsjettering, prognoser og planlegging. På sin side har BrightAnalytics fått stor suksess rundt om i Europa med sin plattform. Det belgiske selskapet, som nylig har utvidet til Skandinavia med kontor i Stockholm, deler Planacys visjon om hvordan kundene skal jobbe med forretningsledelse og skaper derfor et integrert produkttilbud sammen.

”BrightAnalytics har utviklet et system som imponerer både meg og markedet. Med samme tankesett og lidenskap som Planacy, for å legge til rette for mer verdiskapende arbeid som best-of-breed, ser jeg frem til samarbeidet med tillit, sier Jimmy Stenqvist Evegård, CEO i Planacy.

BrightAnalytics har et omfattende utvalg av koblinger for forretningssystemer og integrert med Planacy vil kundenes økonomi- og analyseavdeling også ha en innovativ, kraftig, intuitiv og sammenhengende løsning for budsjett, prognoser og planlegging.

”Budsjettering er noe som kan gjøres forskjellig i alle selskap og kjenner ulike nivåer av kompleksitet. Et budsjettverktøy som håndterer kompleks budsjettering er et produkt som står alene og vi er derfor veldig glade for samarbeidet med Planacy. Sammen kan vi hjelpe kundene med økonomisk planlegging og konsoliderte rapporteringspakker, sier Lode Bogaert.

De siste to årene har medført mange utfordringer for mange bedrifter og virksomheter, som kombinert med en verden i stadig endring har økt behovet for raskt å kunne kompilere og konsolidere kvalitetssikrede data, og å kunne lage oppdaterte prognoser for å gjøre bedre og mer proaktive beslutninger.

”Dette partnerskapet gjør at vi skaper et uslåelig tilbud til bedrifter som ønsker å jobbe mer datadrevet med økonomisk planlegging, rapportering og forretningsstyring. Det betyr også at Planacy sammen med BrightAnalytics tar steget inn i land som Belgia og Nederland, noe som er spennende» avslutter Stenqvist Evegård.

Planacy integration_Budgeting-dashbordet på Planacy-programvaren

Mer om Planacy

Planacy ble grunnlagt i 2015 og er et svensk SaaS-selskap utviklet med visjonen om å forenkle mer datadrevet og kontinuerlig arbeid med økonomisk planlegging.

Ved å muliggjøre mer proaktivt og verdiskapende arbeid med budsjett, prognoser og planlegging , bidrar Planacy til bedre planlagte og mer suksessrike bedrifter og virksomheter. Med en innovativ og kraftig plattform og godt over 100 kunder har Planacy etablert seg som markedets ledende best-of-breed-system for datadrevet budsjett, prognoser og planlegging.

Finn ut mer om Planacy-integrasjonen

BrightAnalytics_Management rapportering

Mer om BrightAnalytics

BrightAnalytics er et innovativt SaaS-selskap som ble grunnlagt i 2014 i Belgia og utvikler en intuitiv plattform for finansiell og operasjonell konsolidering og rapportering .

Per i dag har de 500+ kunder i mer enn 10 land, 35 ansatte i Belgia og Sverige, samt en årlig vekst på nær 100 %. Med over 120 koblinger til regnskaps-, forretnings- og CRM-systemer tilbyr de rask onboarding og konstant oppdaterte og pålitelige data for bedre analyser og beslutningstaking.