Microsoft Dynamics AX
Let’s get you up and running with data from Microsoft Dynamics AX

Moduler

  • Økonomisk rapportering
  • Kontantrapportering
  • Driftsrapportering

Kategori

  • CRM
  • ERP
  • Økonomisystem

Microsoft Dynamics AX

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer all data i en enkelt plattform og lar deg kombinere disse tallene i det uendelige for å få sanntidsinnsikt i organisasjonens økonomi og forretningsresultater.

BrightAnalytics transformerer automatisk Microsoft Dynamics AX -data til klare og interaktive dashbord, diagrammer og rapporter, og skaper et visuelt lag på toppen av dataene dine .

På grunn av plug-and-play-aspektet til BrightAnalytics-plattformen kan du også enkelt lage disse rapportene og dashboardene selv, uten innblanding fra spesialister eller konsulenter. Å gjøre endringer i strukturer, kartlegginger, dashbord, brukertilgang osv. kan enkelt håndteres av deg selv.

I BrightAnalytics er alle finansielle, operasjonelle og likviditetsrapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Microsoft Dynamics AX og Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics AX er en ERP-programvarepakke for økonomi og forretningsdrift, som dekker flere domener, inkludert personalledelse, lagerstyring, økonomistyring, detaljhandel og e-handel og tjenesteadministrasjon. Dette ressursplanleggingsverktøyet kombinerer bransje- og merkespesifikk funksjonalitet med kjernefunksjoner for forretningsadministrasjon.

BrightAnalytics kobles til alle typer applikasjoner, både regnskap og ERP og CRM, ubegrenset i antall og teknologiuavhengig. Også med Microsoft Dynamics AX 2009 og 2012 kobler sammen BrightAnalytics.

Microsoft Dynamics er en produktlinje med flere modulære og bruksklare applikasjoner som kombinerer CRM- og ERP-data med forretningslogikk og prosesser. For å sentralisere alle dataene dine på en enkelt plattform, er BrightAnalytics også i stand til å koble til en rekke andre Microsoft Dynamics-pakker.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Fordi dataene kommer direkte fra kilden nå, kan vi være sikre på at det som kommer ut av BrightAnalytics er riktig.»
– Bart Van den Broeck, Finansdirektør
Van der Erve-logo