Vakware-Logo-Official
Let’s get you up and running with data from Vakware

Moduler

  • Driftsrapportering
  • Økonomisk rapportering

Kategori

  • ERP

Vakware

Om Vakware

Vakware er en alt-i-ett (ERP) programvare som automatiserer forretningsprosesser, som tilbud, kalkyler, planlegging, regnskap, prosjektledelse etc. Systemet gir bedrifter sanntidsinnsikt i deres forretningsdata og oversikt over den viktigste informasjonen.

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles sømløst sammen med Vakware og 150 andre systemer, og sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i en enkelt plattform. Dette lar deg kombinere disse figurene i det uendelige for å komme frem til den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Vakware helles inn i klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«Excel har hjulpet oss lenge, men vi nådde grensene. Med BrightAnalytics har våre ansatte alle de riktige verktøyene i egne hender.»
– Anke Ulens, Adm. Dir.
Logo Vivaldis Interim