Venezia-logo
Let’s get you up and running with data from Venezia

Moduler

  • Økonomisk rapportering

Kategori

  • Økonomisystem

Venezia

Integrasjonen

BrightAnalytics kobles sømløst sammen med Venezia og 150 andre systemer, og sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i en enkelt plattform. Dette lar deg kombinere disse figurene i det uendelige for å komme frem til den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Venezia omdannes til klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen, og forteller den sanne historien bak tallene. Alle dine økonomiske rapporter er umiddelbart tilgjengelige i BrightAnalytics:

Og mye mer!

Om Venezia

Venice er en belgisk leverandør av programvareløsninger for små og mellomstore bedrifter og regnskapsførere, samt non-profit og utdanningsinstitusjoner. Venezia er en modulær regnskaps- og faktureringspakke. Denne regnskapsprogramvaren kartlegger din bokføring og fakturering, samt varelager.

Før var Venezia kjent som Unit4 Venice, men programvaren fortsatte sine aktiviteter under navnet Venice, et Exact-selskap.

Isocab Construct Testimoinal BrightAnalytics
Vi taper ikke tid på å samle inn tall, men kan sette i gang med en gang. Det er til syvende og sist det som interesserer aksjonærene.
– Bieke Labeeuw, økonomisjef
Les mer…
logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobler seg allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!