Argusoft logo
Let’s get you up and running with data from Argusoft

Moduler

  • Økonomisk rapportering

Kategori

  • Økonomisystem

Argusoft

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer all data i én enkelt plattform og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å få sanntidsinnsikt i økonomien og forretningsytelsen til organisasjonen din.

BrightAnalytics transformerer automatisk dataene fra Argusoft til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter, og lager et visuelt lag på toppen av dataene dine .

Plug & play-aspektet til BrightAnalytics-plattformen lar deg også enkelt lage disse rapportene og dashboardene selv, uten innblanding fra spesialister eller konsulenter. Å gjøre endringer i strukturer, kartlegginger, dashboards, brukertilganger osv. kan enkelt håndteres av deg selv.

I BrightAnalytics er alle økonomiske og operasjonelle rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Argusoft

Argusoft er et programvare- og konsulentselskap som veileder regnskapsførere gjennom digitaliseringsprosessen, med fokus på å bygge programvare for servicebransjen. Argusoft øker effektiviteten av administrativ og regnskapsmessig styring for SMB.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobler seg allerede til mer enn 150 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

«BrightAnalytics er allerede mitt favorittverktøy, og jeg har bare oppdaget toppen av isfjellet. Jeg ser frem til å optimalisere rapportene våre ytterligere.»
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo