Teamleader Orbit-logo
Let’s get you up and running with data from Teamleader Orbit

Moduler

 • Økonomisk rapportering
 • Driftsrapportering

Kategori

 • CRM

Integration Type

 • Custom API

Teamleader Orbit

Integrasjonen

BrightAnalytics sentraliserer alle økonomiske og operasjonelle data i én enkelt plattform, og lar deg kombinere disse tallene uendelig for å produsere den mest inkluderende innsikten.

Dataene fra Teamleader Orbit omdannes til klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-plattformen og forteller den sanne historien bak tallene. I BrightAnalytics er alle økonomiske og operasjonelle rapporter umiddelbart tilgjengelige:

Og mye mer!

Om Teamleader Orbit

Teamleader Orbit er en alt-i-ett-programvare for markedsføringsbyråer, digitale byråer og IT-selskaper med 20 til 1000 ansatte. Programvaren inneholder flere funksjoner som kunde- og tilbudsoppfølging og prosjektledelse. I tillegg til Teamleader Orbit, kobles BrightAnalytics sømløst sammen med Teamleader Focus også.

logo flower

Koble sammen verdifulle data

BrightAnalytics kobles allerede til mer enn 250 applikasjoner, og skaper flere hele tiden! Fant du ikke kontakten din? Gi oss beskjed, så kommer vi i gang!

 • Hvem er BrightAnalytics?

  BrightAnalytics er en ung og ambisiøs oppskalering. Vårt mål er å hjelpe så mange bedrifter som mulig å få fart i virksomheten takket være klar innsikt i bedriftsresultatene. For å gjøre dette automatiserer vi de komplekse rapporteringsprosessene for dine økonomiske, operative og kontant-tall. Slik vet du alltid hva status er og kan vokse raskere, men på en kontrollert måte.

 • Hva er ledelsesrapportering?

  Ledelsesrapportering er å samle inn data og visualisere dem på en enkel måte.

 • Hva er økonomisk rapportering?

  Økonomiske rapporter gir innsikt i selskapets tilstand. I dette tilfellet den økonomiske statusen for å være presis.

 • Er BrightAnalytics en løsning for komplekse virksomheter?

  BrightAnalytics er en løsning for enhver virksomhet: både kompleks eller ikke. Løsningen vokser med selskapet. BrightAnalytics er også perfekt for selskaper med mye kompleksitet, for eksempel flere selskaper, ulike valutaer, konsolidering, osv.