Våre kunder

Plattformen vår vokser med de siste teknologiske utviklingene og de endrede behovene til kundene våre.

Les historiene til kundene våre.

Ruth Bossuyt_SKINN BRANDING AGENCY_testimonial BrightAnalytics
Jeg er ikke en som liker å bruke åtte timer hver måned på det samme, bare for å ende opp med en variasjon av forrige måneds resultat.
– Ruth Bossuyt, Administrerende Direktør
Les mer…

Synergie Belgium

Interim Office Synergie er i full flyt. Men for å holde veksten håndterbar, må forretningsprosessene være enklere og mer effektive.
Les mer…

Wolftech Broadcast Solutions

«Verktøyet gir oss nyttig informasjon om hvordan vi skal drive virksomheten vår, og gir oss et godt grunnlag for å ta informerte avgjørelser», sier Arild Nordrevoll, finansdirektør i Wolftech Broadcast Solutions.
Les mer…

Isocab Construct

«Vi kaster ikke bort tid på å samle inn tall, men kan komme i gang med en gang. Det er til syvende og sist det aksjonærene er interessert i.»
Les mer…

Alides

Rapportering på årsbasis tilfredsstiller ikke lenger Alides. Med rundt 25 aktive selskaper, to vidt forskjellige regnskapspakker og en håndfull Excel-ark ble dette en utfordring. BrightAnalytics tilbyr dem en rapport per prosjekt og per bygning for å følge opp resultatene.
Les mer…

Vincent Logistics

Rapporteringen vår skal være lik det vi hadde gjort i Excel til da, men enklere, raskere og feilfri.
Les mer…

Belgian Pork Group

Belgian Pork Group fant i BrightAnalytics den ideelle plattformen for en mer effektiv tilnærming til deres operasjonelle rapportering.
Les mer…

Dixon & Company

Dixon & Company vokste og trengte profesjonalisering, så de valgte BrightAnalytics-rapporteringsplattformen.
Les mer…

HYE – H2O group

13 datterselskaper, 3 forretningslinjer: det er H2O Group. Tallene til alle datterselskapene administreres i ulike regnskapspakker, men for rapporteringen er det kun ett verktøy: BrightAnalytics.
Les mer…

Euroglass

Før hadde vi en enkelt statisk side i Excel som vi ikke kunne manipulere. Nå for tiden på vårt månedlige møte kan vi alle analysere tallene i detalj. Fantastisk!
Les mer…

Verhelst Group

Bedrifter i byggebransjen trenger ofte prosjektrapportering i tillegg til finansiell rapportering for å kunne følge nøye med på byggeplasser. Så er ledende totalpartner for byggeprosjekter Verhelst Group. De valgte BrightAnalytics.
Les mer…

Kvalitet etter design

Kunnskapsselskapet QBD bruker BrightAnalytics som en sentral plattform for å koble sammen ulike systemer.
Les mer…

Forside

Forsite bistår bedrifter som finansielle og strategiske rådgivere. BrightAnalytics er et nyttig verktøy for å overvåke og analysere tallene.
Les mer…

Ecochem

Hil Foon Wong, som finansdirektør i Incendin, jobber hardt for å levere på selskapets vekststrategi, takket være BrightAnalytics.
Les mer…

Tecjobz HR Group

Den vestflamske rekrutteringsspesialisten drømmer om ambisiøs vekst. For å opprettholde en helikoptervisning, valgte bedriftseierne BrightAnalytics.
Les mer…

Buysse & Partners

Ved hjelp av BrightAnalytics holder Buysse & Partners sine investorer informert om den daglige virksomheten, inkludert kvartalstall.
Les mer…

La oss få dataene dine til å snakke!

Be om en demo i dag. Ingen forpliktelser.